Jäsenedut

etuhinta Saimaa Stadiumille

Jäsenet ovat oikeutettuja ostamaan 6 tai 12 kk-kortin etuhintaan Saimaa Stadiumin seinälle.

Lisäksi jäsenemme saavat 10 % alennuksen Saimaa Stadiumin myymälän kiipeilyvälineistä.

Vakuutus

Jäsenemme ovat kiipeillessään vakuutettuja Suomen kiipeilyliiton neuvotteleman Pohjola-vakuutusyhtiön vakuutuksella. Vakuutusehdot löydät klikkaamalla otsikkoa 👆🏻


VUOKRAVÄLINEET

Kauttamme jäsenet saavat lainattavaksi erilaisia kiipeilyvälineitä. Välineistöä päivitetään mahdollisuuksien mukaan. Tällä hetkellä lainattavissa on Black Diamondin Mondo Crashpad. Hinta jäsenille 10 €/vrk.

Välineet palautetaan aina huollettuna ja kuivattuna. Mikäli huolto on jäänyt tekemättä perimme vuokraajalta mahdolliset huolto- ja korjauskulut.

Varauskalenteri alla. Laitathan soittaen tai otat muuten yhteyttä jos varaustasi ei kuitata kohtuullisen ajan sisällä. Teemme työtä vapaaehtoisvoimin. Kiitos yhteistyöstäsi. Varauskalenterissa voi tällä hetkellä varata vain yhden päivän kerrallaan. Jokainen päivä pitää varata erikseen, jos haluat esimerkiksi varata padin viikonlopuksi. Viikonlopun laina ei ole ongelma – varausjärjestelmämme ei vielä vaan taivu moiseen hienouteen. Climb and enjoy 👌

Varauksen jälkeen sinun otetaan yhteyttä ja sovitaan tarkempi noutopaikka. Tällä hetkellä crashpad asustelee lähellä Mikkelin keskustaa.

VARAUSKALENTERIIN