Liity jäseneksi

Jäsenliittymislomakkeeseen —> TÄSTÄ
Jäsenmaksu vuodelle 2023 on aikuisilta 76 € ja nuorilta (maksuvuoden aikana alle 19 vuotiaat jäsenet) 70€ per henkilö. Kevytjäsenyys 15 €. Jäsenmaksu lähetetään sähköpostitse. Täytäthän lomakkeeseen sellaisen sähköpostiosoitteen, jota luet säännöllisesti!

Liittymällä Kiikun jäseneksi sinusta tulee myös Suomen kiipeilyliiton jäsen. Kiipeilyliitto on kiipeilyn kattojärjestö Suomessa. Mielestämme suurin etu jäsenyydestä on se, että saat jäsenmaksulla Suomen kiipeilyliiton neuvotteleman Pohjola-yhtiön kiipeilyvakuutuksen itsellesi. Hyvä etu on myös Saimaa Stadiumin jäsenetuhinnat. Kotiin saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän kiipeilylehden – mukavaa asiaa Suomen kiipeilyskenestä printtimuodossa.

Kevytjäsen liittyy Kiikun jäseneksi ja on oikeutettu meidän jäsenetuihin. Kevytjäsenyys ei sisällä kiipeilyliiton jäsenyyttä eikä heidän etuja, kuten kiipeilylehteä, tai kattavaa vakuutusturvaa.

Alta löydät rekisteriselosteemme.

REKISTERISELOSTE (GDPR)

Jäsenmaksu koostuu kiipeilyliiton neuvottelemasta vakuutuksesta 44€/hlö, kiipeilyliiton jäsenmaksusta 20 €/hlö (aikuiset) ja 14 €/hlö (nuoret) ja Kiikun (Hirvensalmen urheilijoiden) jäsenmaksusta 12 €.

Alla olevasta lataa linkistä saat luettavaksesi vakuutusehdot vakuutuksesta. Vakuutushan astuu voimaan maksuhetkellä tai viimeistään klo 24 maksupäivänä. Vakuutus on voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy aina kuluvan vuoden loppuun.

Lisätietoa vakuutuksesta kiipeilyliiton sivuilta:

http://climbing.fi/content/kiipeilyvakuutus

Yleisiä kysymyksiä jäseneksi liittymisestä

  • Haluaisin liittyä jäseneksi kesken vuoden. Tuleeko minun maksaa jäsenmaksu täysimääräisenä?
    • Kyllä. Kiipeilyliitto laskuttaa maksut meiltä täysimääräisenä vakuutusmaksun 44 € sekä kiipeilyliiton jäsenmaksu 20 € olit sitten liittynyt jäseneksi tammikuun alussa tai myöhemmin ks. vuonna. Näin ollen emme voi antaa alennusta kesken vuoden liityttäessä.