KIIPEILYKERHOT

Keväällä 2023 järjestämme kerhoja 9-12 vuotiaille, 13-17 vuotiaille sekä aikuisille. Varaa paikkasi alta kevään kerhoihin.

Kevään 2023 kiipeilykerhojen kokoontumiskerrat.

Kevään 2023 kiipeilykerhoihin ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautuminen onnistuu seuraavasti

  1. Täytä oman ryhmäsi ilmoittautumislomake. Jos olet jo aiemmin ollut meidän kerhoissa, niin sinun ei tarvitse täyttää kohdan kaksi jäseneksi ilmoittautumislomaketta.
  2. Mikäli et ole aiemmin ollut meidän jäsen, niin täytäthän myös oheisen jäseneksi liittymislomakkeen. (vain uudet seuran jäsenet. Tämä helpottaa kovasti työtämme! Kiitos yhteistyöstä!

Aikuisten kerhoon pääset ilmoittautumaan klikkaamalla tästä.

Tästä klikkaamalla ilmoittaudut lasten ja nuorten kiipeilykerhoon.

Jäseneksi liittymislomake aukeaa tästä painamalla (vain uusille jäsenille, jotka eivät ole aiemmin olleet kiipeilyjaos Kiikun jäseniä.

Kevään kokoontumiskerrat ja ohjelma lisäillään tänne sivuille lähiviikkoina.

Lähempänä kerhon alkua saat alkuinfon sähköpostiisi.

Hirvensalmen urheilijoiden kiipeilyjaos Kiikku järjestää keväällä 2023 kiipeilykerhoja kolmelle eri ikäiselle ryhmälle Saimaa Stadiumilla. Nuorempien ryhmä 9-12 vuotiaille ja vanhempien ryhmä 13-17 vuotiaille. Ikäjako on suuntaa antava. Lisäksi järjestämme ohjattua kiipeilytoimintaa aikuisille.

Kerhomaksu sisältää Suomen kiipeilyliiton nuorisojäsenyyden (aikuisilla täysjäsenyys), ohjauksen, tilavuokran ja välineet. Kaikki kerholaiset ovat vakuutettuja Suomen Kiipeilyliiton OP-Pohjola vakuutuksesta. Kyseinen vakuutus on voimassa myös kerhon ulkopuolisella ajalla tapahtuvassa kiipeilyssä. Vakuutuksesta tarkemmin tietoa täältä. Ohjaajamme ovat Suomen kiipeilyliiton auktorisoimia köysitoiminnanohjaajia. Kerholaisena olet oikeutettu kiipeilyjaos Kiikun jäsenetuihin sekä Suomen kiipeilyliiton jäsenetuihin.

Kerhojen hinnat ovat seuraavat:

Kevään 2023 kerho 185 €

Lisätiedot ja kyselyt sähköpostitse osoitteesta kiipeilyjaoskiikku@gmail.com